Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Energivejledning

Få et overblik over dine muligheder

Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du, at energiregningen er blevet for høj? Så er det en god ide at overveje Lindqvist Byggeentreprise ApS som din energivejleder. Ud over at kunne udføre vores eget byggetekniske område, er vi også i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed. Vi kan dermed give dig et godt overblik over, hvor der kan sættes ind for at spare på energien.

Bestil en energivejledning i dag på telefon 40 26 71 62.

Spar på energien i din bolig

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS kan vi bl.a. rådgive i, hvilke fordele en kedeludskiftning, solvarmeinstallation, vinduesudskiftning eller efterisolering kan give. Vi kan fortælle om, hvilke tiltag der vil gøre mest for din varmeøkonomi - og i hvilken rækkefølge besparelsestiltagene foretages bedst. Skal man f.eks. udskifte kedlen, før man hulmursisolerer? Vil evt. trækproblemer forsvinde, hvis der installeres gulvvarme - eller kommer trækken fra et dårligt isoleret vinduesparti? Vi finder i fællesskab den bedste løsning til din bolig!

Viden, vejledning og udførelse

Har du allerede planer om renovering eller ombygning, kan det ofte lade sig gøre at nedbringe energiforbruget væsentlig ved at investere 5-15% af den samlede renoveringspris i energiløsninger. Vi kan efter dialog med bygningsejeren pege på konkrete tiltag i forbindelse med processen - de tilbyder viden, vejledning og professionel udførelse. Vi kører ud som tømrer i Ringsted og på resten af Sjælland.

Ønsker du flere informationer?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 26 71 62 eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk, hvor vi gerne fortæller dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for energivejledning.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden