Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Liftudlejning i Ringsted, Haslev og omegn

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS tilbyder vi at varetage opgaver med lifte samt udlejning af lifte til både erhverv og privat. Du vælger selv, om du ønsker at leje vores lift med eller uden mand. Ved leje uden mand giver vi altid i forbindelse med leveringen af liften en introduktion til, hvordan liften virker og basisfunktionerne i den. Hvis du vælger at leje en lift hos Lindqvist Byggeentreprise ApS, får du altid leveret den til den ønskede adresse.

Kontakt os på telefon 40 26 71 62 og få et tilbud på liftudlejning i Ringsted, Haslev og omegn.

23 meters larvebåndslift

Vores lift er en 23 meters larvebåndslift, der er kendt for dens fleksible rækkevidde. Hvis du skal bruge en anden lift end denne, så kontakt os også gerne. Vi samarbejder med en række leverandører på Sjælland, der kan levere mange forskellige typer lifte. Der er derfor en god mulighed for, at vi kan skaffe den lift, der matcher din opgave.

Professionelle medarbejdere

Vi har medarbejdere, der er specialister i at udføre opgaver med lifte. Hvis du er i tvivl om, hvordan din opgave udføres bedst og hvilken lift, der er den rette at anvende til din opgave, så rådgiver vores medarbejdere dig gerne. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din liftudlejning i Ringsted, Storkøbenhavn, Haslev m.m.

Få flere informationer om liftudlejning

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for liftudlejning i Ringsted, Haslev, Storkøbenhavn eller omegn? Så kontakt os gerne i dag på telefon 40 26 71 62, hvor vi står klar til at besvare din henvendelse. Du kan også henvende dig skriftligt via vores kontaktformular eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden