Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om Lindqvist Byggeentreprise ApS

Lindqvist Byggeentreprise ApS har siden 2013 løst tømrer- og snedkeropgaver for private, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og andelsforeninger på hele Sjælland. Vi har i dag 7 ansatte, der alle er faguddannet. Vi har bl.a. vores egen tag- og facadespecialist, vinduesmontører og køkkenmontører, der står klar til at løse din opgave.

Din hoved- eller underentreprenør på Sjælland

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS har vi god erfaring med at fungere som hovedentreprenør og underentreprenør på større projekter. Vi har bl.a. fungeret som hovedentreprenør på mange badeværelsesrenoveringer gennem årene, og som underentreprenør på adskillige lejlighedsrenoveringer og byfornyelser. Vi har gennem årene opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere, der altid leverer et arbejde i en høj kvalitet. Vi dækker Ringsted og resten af Sjælland.

Medlem af Dansk Håndværk

Vi er medlem af Dansk Håndværk, hvilket er din sikkerhed for, at du får udført et arbejde i en høj kvalitet. Garantiordningen sikrer, at du som forbruger kan få dækket op til 100.000 kroner, hvis der er fejl og mangler i forbindelse med det udførte arbejde.

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden