Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Køkkenmontage

Har du fundet dit nye drømmekøkken, eller skal det gamle renoveres? Så vælg en professionel køkkenmontør til at montere eller reparere dit køkken. Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS har vi mange års erfaring med køkkenmontage, uanset hvilken type og mærke køkken, det drejer sig om. Derudover tilbyder vi også nedtagning samt bortskaffelse af dit gamle køkken.

Kontakt os på telefon 40 26 71 62 eller via vores kontaktformular i dag og få et godt tilbud på køkkenmontage.

Høj service og køkken til tiden

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS ønsker vi at give vores kunder den bedste oplevelse og service, og vi monterer derfor altid dit køkken til den aftalte tid. Alle vores medarbejdere har en stor viden inden for køkkenmontage, og de kan give dig den bedste rådgivning i, hvilken løsning der er den bedste i forhold til lige præcis dit køkken.

Bestil køkkenmontage i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om montering af dit nye køkken. Fortæl os om dine ønsker, og lad os sammensætte et godt tilbud til dig.
Vi kan kontaktes på telefon 40 26 71 62 eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden