Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Terrasser

En terrasse i træ er en god og flot løsning, hvis du ønsker at udvide husets udendørsareal. En træterrasse er ideel, når solen skal nydes på en varm sommerdag, og den skaber samtidig fine rammer for familiens aktiviteter. Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS har vi mange års erfaring med at bygge træterrasser i en høj kvalitet, der kan holde til det danske vejr.

Få et godt tilbud på en terrasse i dag på telefon 40 26 71 62 eller udfyld vores kontaktformular.

Vælg den rette type træ til din terrasse

Der findes mange forskellige typer terrasser og træsorter, og det kan være svært at vurdere, hvad der er den rette løsning for ens terrasse. Af muligheder findes blandt andet:

Gran og lærk

Gran og lærk er et populært valg og et billigt alternativ til andre træsorter. En terrasse i dette materiale vil dog kræve en del vedligeholdelse med tiden, da det danske vejr er hårdt ved træet. En jævnlig vedligeholdelse med olie eller maling vil få terrassen til at holde længere.

Hårdttræ

Vi oplever en stigende interesse for at bruge hårdttræ til terrasser f.eks. træsorterne ipé, jatoba, mahogni og mange flere. Investeringen er større end ved gran og lærk, men træet vil holde i mange år på grund af dets tæthed og rige indhold af olie.

Rillede brædder

En terrasse i træ kan blive meget glat, når det regner, og hvis der dannes alger på den. Terrassebrædder med riller i giver et bedre fodfæste i al slags vejr.

Få et tilbud på en terrasse

Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller kontakt os på telefon 40 26 71 62, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en terrasse. Vores medarbejdere fortæller dig også gerne om dine forskellige muligheder og fordele og ulemper ved de forskellige materialevalg.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden