Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Tømrer- og snedkerarbejde

Din tømrer i Ringsted, Næstved - på hele Sjælland

Lindqvist Byggeentreprise ApS er et moderne tømrer- og snedkerfirma, der udfører opgaver for såvel private kunder som erhvervskunder, hvoraf mange ønsker en lokal og alsidig samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan løse alle tømrer- og snedkeropgaver, store som små. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde.

Få et godt tilbud på en tømrer Ringsted, tømrer Næstved eller på resten af Sjælland - ring til os allerede i dag på telefon 40 26 71 62.

Vi kan løse alle tømrer- og snedkeropgaver

Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os - vi udfører alle opgaver med lige stort engagement og professionalisme. Vores dygtige medarbejdere er alle faguddannede som enten tømrer eller snedker, og har en stor viden og erfaring inden for deres felt. Vi har blandt andet god erfaring med at løse opgaver inden for:

  •  Nye vinduer og døre
  •  Udestuer
  •  Terrasser
  •  Badeværelser
  •  Lejlighedsrenovering
  •  Tag
  •  Køkkenmontage
  •  m.m.

Professionel samarbejdspartner

Når du vælger Lindqvist Byggeentreprise ApS som din samarbejdspartner, er du sikret et professionelt arbejde, der bliver leveret til den aftalte tid. Vi har gennem årene fungeret både som hovedentreprenør og underentreprenør på større projekter på hele Sjælland, herunder bl.a. ved byfornyelse, lejlighedsrenovering og badeværelsesrenovering. Vi udfører entreprisearbejde i samarbejde med vores store netværk af underleverandører og partnere, der alle er kendt for at leverer et arbejde i en høj kvalitet.

Kontakt os derfor, hvis du søger en tømrer i Ringsted, Næstved eller Storkøbenhavn, der kan agere som hovedentreprenør eller underentreprenør på dit projekt.

Vi er medlem af Dansk Håndværk

Vi er som firma medlem af Dansk Håndværk, hvilket giver dig sikkerhed for, at du får udført et stykke arbejde af en tømrer i en rigtig høj kvalitet. Gennem denne garantiordning er du som forbruger sikret en dækning for op til 100.000 kroner, hvis der kan konstateres fejl eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde.

Kontakt os og få et tilbud på din opgave

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Fortæl os om din tømrer- eller snedkeropgave, og lad os give dig et godt uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan kontaktes på telefon 40 26 71 62 eller skriftligt via vores kontaktformular eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden