Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Udestuer

En udestue er en oplagt mulighed, hvis du ønsker at forlænge sommerperioden. Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS er vi specialister i renovering og opbygning af udestuer, og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt, at udestuen bliver placeret korrekt, så du både får mest muligt ud af solens varme, men også så den passer bedst ind i resten af husets design. Vi rådgiver dig gerne i, hvordan du opnår den bedste placering.

Få et uforpligtende tilbud på en udestue i dag på telefon 40 26 71 62 eller via vores kontaktformular.

Brug din udestue året rundt

En udestue er en god mulighed, hvis du overvejer at udvide huset med ekstra kvadratmeter. Det er i dag blevet muligt at isolere udestuer så godt, at det er muligt at opholde sig i dem hele året rundt. Det betyder også, at anvendelsesmulighederne er blevet større. Du kan bl.a. bruge en udestue som spiserum, kontor, stue eller legerum - mulighederne er mange!

Professionelt håndværk

Med Lindqvist Byggeentreprise ApS som din samarbejdspartner, er du sikret et professionelt stykke håndværk. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat. Vi holder til i Haslev, men vi bygger udestuer på hele Sjælland.

Indhent et tilbud på din udestue i dag

Kontakt os på telefon 40 26 71 62 eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en renovering af din udestue eller en helt ny udestue. Fortæl os om dine ønsker for din udestue, og lad os sammensætte et godt tilbud til dig. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden