Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Nye døre og vinduer i Haslev og omegn

Overvejer du at få nye døre eller vinduer i Ringsted, Næstved, Haslev, Storkøbenhavn eller omegn? Så tilbyder Lindqvist Byggeentreprise ApS udskiftning samt reparation af døre og vinduer for både erhvervs- og privatkunder. Vi har gennem årene hjulpet mange erhvervs- og privatkunder med udskiftning af vinduer, herunder bl.a. i ejendomme, andelsboligforeninger, lejlighedskomplekser og butikker.

Få et tilbud på nye vinduer eller nye døre i Ringsted, Haslev eller omegn på telefon 40 26 71 62 i dag.

Få specialfremstillet døre og vinduer

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS har du mulighed for at få specialfremstillet døre og vinduer, der passer til din bygning. Du vælger dermed selv målene, og hvilket materiale, du ønsker dine nye vinduer eller døre skal være i. Her kan du fx vælge energiglas, lydglas der minimerer støj eller 2-farvet elementer. Mulighederne er mange, hvis du vælger Lindqvist Byggeentreprise ApS til at lave dine nye døre eller vinduer i Næstved, Ringsted, Haslev eller omegn.

Kompetent rådgivning

Der er mange overvejelser, man skal tage højde for, når man skal skifte til nye døre eller vinduer i en bygning, herunder bl.a. designet, materialetype, energikrav og pris. Vi hjælper gerne med faglig rådgivning, løsningsforslag og gratis opmåling, så du opnår det bedste resultat med dine nye vinduer eller nye døre i Ringsted, Haslev m.m. Vi samarbejder bl.a. med Idealcombi, Rationel, Outrup og KPK, der altid leverer døre- og vindueselementer i en høj kvalitet.

Få et godt tilbud i dag!

Indhent et uforpligtende tilbud på nye døre eller vinduer i Ringsted, Haslev, Næstved m.m. i dag på telefon 40 26 71 62. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig om, hvad vi kan tilbyde dig inden for eksempel nye døre i Ringsted.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden