Jeg forstår
Menu

Åbningstider
Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Kontakt os på telefon
40 26 71 62

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Nye vinduer København

Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS er vi specialister i udskiftning og installering af nye vinduer i København og omegn. Vi har mange års erfaring som tømrer- og snedkervirksomhed, og vi løser opgaver for både erhverv og private. Vi har blandt andet god erfaring med at installere nye vinduer i København hos boligforeninger, virksomheder, butikker, andelsboligforeninger og i private hjem.

Kontakt os i dag på telefon 40 26 71 62 og få et godt tilbud på nye vinduer i København!

Vi specialfremstiller vinduer

Skal dine nye vinduer være i specielle mål? Så kan vi stadig hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig at specialfremstille dine vinduer, så de får de helt rigtige mål. Vi kan specialfremstille vinduer i flere forskellige materialer, herunder bl.a. i lydglas, 2-farvet elementer eller energiglas. Kontakt os gerne og hør yderligere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med specialfremstilling af dine nye vinduer i København.

Professionel rådgivning

Der er mange ting, man skal tage højde for, når man skal have nye vinduer i ens bygning. Hos Lindqvist Byggeentreprise ApS står vi klar til at give dig en professionel rådgivning i bl.a. materialetype, energikrav og design. Vi tilbyder altid vores kunder en gratis opmåling, så vi er sikre på, at dine nye vinduer i København får de helt rigtige mål.  Vi har bl.a. god erfaring med at installere vinduer fra Outrup, KpK, Idealcombi og Rationel.

Få et tilbud på nye vinduer i København

Ring til telefon 40 26 71 62 og få et uforpligtende tilbud på nye vinduer i København. Vi kommer gerne ud og besigtiger din ejendom, så vi kan give dig det helt rette tilbud. Du kan også kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller info@lindqvistbyggeentreprise.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Om os

Lindqvist Byggeentreprise ApS er en moderne håndværksvirksomhed, der er beliggende i Ringsted på Sjælland. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejder for såvel private kunder som erhvervskunder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig!

Vi dækker hele Sjælland

Åbningstider

Mandag – fredag: 07.00 – 16.30

Vi er medlem af

Referencer

Vi har brugt Lindqvist Byggeentreprise til en ombygning, og vi er yderst tilfredse med resultatet. De er grundige, behagelige og rydder altid pænt op efter sig. Vi giver vores varmeste anbefalinger!
Marie Laugesen

Lindqvist Byggeentreprise udskiftede et af vores vinduer. De gav god rådgivning og udførte arbejdet hurtigt uden store gener for os. De leverede et flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse!
Maarten Van Der Linden